Post by queracriforka on Feb 4, 2022 15:59:46 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ג'יטים תקלות אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה מדהים שהייתי ממליץ לאחרים אבל הייתי מציע מערכת שבה כשאתה מערבב את האלמנטים אתה תרוויח כל חלק בספר מדריך לייק שמספר לך עליו וכיצד להשיג אותו
מודעות, מודעות, מודעות! אחרי כל רמה בכסף, בכל פעם שאתה מת. אני אוהב את המשחק, ואני לא משלם $9 עבור פרימיום ללא פרסומות. אם פחות מודעות אז עדיף לבדוק.
המשחק הזה די גס. ויש לו הרבה פרסומות אז זה הורס את הכיף
המשחק הזה מדהים! עכשיו יש לו עדכון חדש!! (אם אתה שונא את המשחק הזה בגלל המודעות, אז שחק במצב לא מקוון חחח)
זה טוב
יותר מודעות, פחות כיף.
המשחק ממכר בסך הכל מהנה ומהנה מאוד, אבל הבעיה היא הפרסומות, הן מופיעות בזמן שאני משחק ואחריו, הוא עוצר את המשחק שלי אז אני צריך להפעיל מחדש ואז זה קורה שוב 😒, בבקשה להקטין את מודעות שאני מקבל שאתה מקבל כסף מפרסומות, אבל בבקשה הפוך את המודעות לאופציונליות ולא ישחקו בכל עת אפילו בזמן קרב...
האמת, מאוד אהבתי את המשחק עד שכשעשיתי את הסיבוב השלישי מסך הטעינה פשוט נדלק לנצח חשבתי שזו תקלה קטנה אז פתחתי מחדש את המשחק ואז איבדתי את כל ההתקדמות שלי משני הסיבובים האחרונים בבקשה תתקן את זה ואני אעשה בהחלט תן למשחק הזה 5 כוכבים
הייתה לי את האפליקציה הזו בסקירה של 5 כוכבים אבל אני משנה אותה ל-2 כי רכשתי רכישה במשחק כדי שלא יהיו פרסומות אבל לאחר איפוס הטלפון שלי, ההתקדמות שלי אבדה ואין דרך לשחזר את הרכישות שלי אז אני חייב שלם שוב אם אני לא רוצה פרסומות ואני לא יכול ליצור קשר עם אף אחד לתמיכה. נא לתקן את זה ולא לתקן את הביקורת שלי
משחק טוב אני אעעעאאאאכיבכלצעעלמהצבלכלעחן
משחק עבה
סקירה ראשונה: 5 התחלות. עדכון: לאחר שהמשחק ביקש ממך לדרג אותו, כמה דברים השתנו. הקושי עולה באופן דרמטי בכל עולם חדש, ואתה תמיד מת בלחיצה אחת, אז אתה בלולאה של למות חבורה ולשבת בין מודעות או לשלם $. אתה גם מקבל עולמות עם 4 רמות עליהם ואחרי השלישית אתה נאלץ לראות מודעה. מה שמרגיש כאילו המשחק הזה נועד רק לשאוב כסף P2W או לבחור זמן פרסום יותר מאשר משחקיות. איזה בזבוז נורא עבור מכונאי משחק טוב. שיין עליך.
זה די כיף לשחק, לבנות לוקח זמן אבל שווה את המסע ללמוד. כמה קשה יהיה ליישם משחק קבוצתי? השני שלך, Axes, גם הוא מאוד כיף אבל יש לו שגיאות במערכת התגמול וזה יהיה מגניב לקבל מצב צוות. הבעיה הגדולה ביותר היא בחיסכון, לאחר שעבדתי כל כך הרבה לא מצאתי דרך קלה לשמור עמדה. אולי להציע שמירה בענן?
זה משחק מקוון כל כך נהדר שאני לגמרי נותן לו חמישה כוכבים למפתחי עבודה נהדרים. כולכם בהחלט צריכים להוריד את המשחק הזה, זה שווה את זה, אתה יכול להשתמש בשלושה לחשי קסם שונים ואז אתה אלוהים איזשהו דחיפה כדי להפוך אותך או לך לקסם חזק יותר.אבל זה לא תלת מימד .@מפתחי משחקים האם אתם יכולים לעשות צפייה של אדם שלישי יחד עם זה וקצת סקינס וגם 2 או קסם אחד נוסף .. בבקשה לא יותר מדי
זה משחק הגון אבל זה מטרד גדול כשאתה צופה במודעה כדי להופיע מחדש, רק כדי להופיע ישר להתקפה של האויב ולמות באופן מיידי.
גֵנֵרָטוֹר Magica.io: ו 【Hack חינם】
משחק מעולה, לא רע, הרבה פרסומות כן ושילמתי כדי להסיר את הפרסומות שום דבר לא השתנה ושילמתי 3 פעמים ואתה קורע אנשים, אני שם 5 כוכבים כדי שזה יראה מיד.
זה משחק טוב. עם זאת, אין לו את ה-Pov שיש לו במודעה. אבל צפיתי בהוספה ל-respawn וברגע שהיא הסתיימה היא עדיין לא החזירה אותי.
המשחק הזה מעולה! קל לשחק הפוך עוד משחקים ובהצלחה
io הוא משחק באטל רויאל נייד למנהיגים אמיתיים! רסק שחקנים אחרים בזירת הקרב וכבוש את לוח התוצאות!
חשבתי שזה חוטף כסף מסתבר שזה די מגניב. אתה רק צריך להתאמץ קצת. גם אין פרסומות הוא זול אז אם יש לך קצת שינוי לבזבז המשחק הזה יהיה מושלם
אני אוהב את המשחק אבל הדבר שמטריד אותי הוא כמות הנפשות הנמוכה רק תמיד תצטרף ל-lvl ppl גבוה במשחק שזה לא הוגן בבקשה שנה את המשחק כדי שיהיה הוגן יותר
יש לי בעיה גדולה עם ה-gane הזה כל הזמן לפעמים הוא בפיגור לפעמים כשאני משלם על דברים אני לא מקבל את זה. אבל בסך הכל זה סלע משחק טוב הוא ovetpower'd אם תשדרג אותו שלוש פעמים צריך לתקן שאולי תרצה לשחק.
כוחות משולבים
אל תתקין! שיחקתי במשחק הזה כמה ימים ונהניתי ממנו. עם זאת, המודעות יתקינו אפליקציות בטלפון שלך! מחקתי את זה ברגע שהבנתי את זה, אבל לא לפני שזה שיבש לי את המכשיר. הגישה מרחוק שלי "מצא את סמסונג שלי" ממשיכה להדליק את עצמה. אשר משמש לביצוע פעילויות זדוניות שונות. לעולם אל תוריד משחק על ידי המפתחים האלה שוב. הוזהרתם!
המשחק עצמו טוב. אבל אין שחקנים אמיתיים בכלל, כולם בוטים. עודכן לאחרונה אל תוסיף שום דבר חדש.
משחק קלילי וטוב
כלומר, זה רעיון מגניב וכאלה ואתה לא כל הזמן מופגז בתוספות אבל אין מולטי-פלייר אמיתי וזה גם בעצם הטקסטורה מחדש של axes.io witch הוא בדיוק כזה אבל עם axes יש להם מסכי טעינה דומים אותן דמויות , והמשחק ממש דומה אז זה בקושי מרגיש כמו משחק משלו ורק מרקם מחדש של השני הייתי נותן לו 4 כוכבים אבל זו הסיבה
אני מאוד אהבתי את זה כשהתחלתי להוריד את זה אבל יש פעם שאני משחק בו פעם אחת ואז המשכתי לנצח עד שכל פעם שאני הולך לשלב הבא אני מת. אני מת כל פעם מחדש!!! אבל מחקתי את זה אבל זה משחק ממש חביב. 😍😍😍
זה משחק די מהנה אבל זה נהיה כל כך מעצבן כשמפרסמים שולחים לי דואר זבל, כולם הולכים במיוחד אליי, וכשאני צופה במודעה כדי להגיב אבל אז מופיע ממש ליד מישהו שגורם ל-500 נזקים.
המשחק הזה השאיר אותי מתרשם! לא חשבתי שהמשחק הזה יהיה טוב כמו שהוא! כמות שילובי הלחשים הזמינים היא עצומה, המשחקיות גם מהנה וזה נהיה קשה יותר ככל שמתקדמים! לא יכולתי לאחל למשהו יותר טוב מזה
זה עותק שלם של משחק אחר בשם ax.io אותו סקינס אותה טעינה בחנות ואותם שדרוגים! כל מה שהחברה הזו יודעת לעשות זה להפעיל מחדש משחקים עם נשקים שונים אבל לשמור על כל השאר אותו הדבר
זה משחק טוב, אבל ה-AI מוצף מדי, הוא יירה בך כאילו אין זמן להתקרר, ויש הרבה פעמים שאתה מרכז המשיכה, כל ה-AI בא נגדך מה שנותן לך שילוב של יכולות שונות, ובום! אתה בשר מת! ומעולם לא פגשתי שחקן אנושי במשחק הזה
בבקשה תעשה יותר כישוף ועוד אלמנטים בבקשה אני ואחותי היינו רוצים את זה
כיף בשניות הראשונות, ואז אתה שם לב שכולם הם איי בוטים, ואתה לא בעצם אלוהים במשחק הזה. כמו כן, תארו לעצמכם שיש מיקרוטרנזקציות במשחק יחיד. מאכזב ובזבוז זמן. יכול להיות נהדר אם זה היה משחק ACTYAL .IO עם שחקנים אמיתיים וללא מתודולוגיה חמדנית!!
בסיבוב האחרון, כשאני נכנס לפורטל הוא מציג פרסומת (כמו תמיד), אבל הפעם זה לא מאפשר לי להגיע לשדה. הפרסומות לא מאפשרות לך לשחק את המשחק
זהו בזבוז זמן מוחלט. אל תוריד את המשחק הזה! זה תמיד באגי, תמיד בפיגור, לכל NPC יש בערך 10,000 בריאות ואתה מקבל רק 100. אתה צריך לקנות הכל, פרסומות לא נגמרות אלא אם כן אתה משלם כמובן. זה שכר טיפשי לנצח במשחק. אין לך שום השפעה אלא אם כן אתה משלם כמובן. כמובן שהמפתחים לא יעשו כלום בקשר לכלום. אפילו להגיב על זה זה חסר תועלת. לא יאשים אנשים עם כסף וכוח בכל מקרה, הם אף פעם לא מקשיבים.
אני משחק במשחק הזה כבר שנתיים ואני אוהב אותו ואני לא יכול להפסיק לשחק בו אז תמשיך בעבודה מדהימה.
כיף מאוד
המשחק בסדר וקל לשחק בו, אבל הפרסומות מגעילות. אחרי כל שלב, אחרי מריבות, זה תמיד פרסומות.
משחק נהדר בסך הכל, אבל צריך כמה עדכונים. כמה רעיונות יהיו לחשי הגנה, למשל כדור הארץ-מגן=קיר סלע שיכול לחסום לחשים או משהו כזה. כמו כן לחשי buff/debuff כמו לחש מים בוף יכולים להיות מרפאים ו-buff rock יכול להאט את האויב. ואולי אפילו לחש נזק אזורי שפוגע בכולם בשדה הקרב ב-35% מבריאותם המלאה שיש לו התקררות גדולה. לכל הרעיונות האלה יכול להיות כפתור אחר שהפעיל אותם, וכאשר אתה מתגבר אתה מקבל 2 לחשים
3 כוכבים כי אם תגיעו לאירם, אי אפשר לנצח Mathches, גם כשאני הופך את הנתונים ואז משחק, פרסומות עדיין מגיעות. אז, ישן תקן את זה, המשחק הזה זקוק לשיפורים נוספים. אחי, המשחק הזה מסריח, זה רק עותק של צירים io אבל ההבדל הוא שיש קסם
זה ממוצע. המשחק עצמו מהנה אבל יש בנייה חוזרת ונשנית עם קצת מזל בהטבות מעורבות. משתלם להפליא לנצח עד לנקודה שבה אני מותאם למשחקים עם +5,000 אנשים בריאות כשיש לי 500 בריאות בעצמי. כנראה שאני משחק מספיק טוב כדי להיות עם נכות. אני לא, המשחק רק מגן על הדגים בשחקני החבית. משחק מהנה אבל. 3 כוכבים
קשה לכוון וגם אם אתה משהה את הדמויות כדי לזוז וזה גורם להן לאהוב לירות בך ולהרוג אותך בבקשה תצוגת המצלמה קשה לשימוש אני מאוד אודה אם תעשה כמה התאמות לזה תודה
זה ממש מעצבן כשאתה צופה בתוספת ואז אתה צריך לסובב את הטלפון שלך ואז ברגע שהמודעה נגמרת אין לך מספיק זמן להחזיר את הטלפון שלך אז אתה מת משלושה בוטים שיורים עליך. אפס היגיון כי הרגע התעוררתי
הרגשתי ממש כועס כשלא יכולתי להגיע למרכז האזור הבטוח כי זה היה מקום בו השחקנים לא יכלו ללכת אבל בכל מקרה המשחק די טוב אז אתה יכול בבקשה לתקן את זה בהקדם האפשרי.
המשחק מתקדם ליניארי דרך זירות עם מספר סיבובים שבהם האחרון שעומד מנצח. אמנם יכולתי להתלונן על שיעורי ירידה, אבל המשחק כבר מבאס על ידי הגדלת נזקי האויב ו-HP עד שהפריטים שלך בדרגה נמוכה לא יכולים לסבול מכה אחת ולספוג 5+ פגיעות כדי לסיים אחרים.ואז לא מאפשר לך לחזור לזירות קלות יותר שאתה יכול להשלים. סטירת הפנים הכי גדולה? רכישת 2 דולר ללא פרסומות כי זה היה כיף, ואז בסופו של דבר מת בלחיצה אחת כדי לראות הצעה: "צפה בפרסומות כדי להחיות". אַשׁפָּה.