Post by queracriforka on Feb 4, 2022 16:26:29 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ необмежену кількість primogems злому ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Інтересна захоплююча гра
Дізнавайся про популярні відео на тему «knife hit» | TikTok
МБОУ г. Мурманска СОШ № 38
🌳🌳🌳🌳🌳🌳
хороша гра спочатку. тоді чим довше ви граєте, тим більше реклами та спливаючих вікон ви отримаєте в середині гри. все, щоб спробувати змусити вас заплатити за їх видалення
Це чудово. У порівнянні з більшістю сучасних мобільних ігор, це явний крок вперед. Це весело, розслаблююче, складно та розважально. Я дуже рекомендую це.
Виключати рекламу тоді поставлю *****
Ця програма поки найкраща. Але це свого роду повільна гра, але це не проблема. Мені довелося чекати близько 5 хвилин, щоб увійти в гру, а потім вона зависла. Вибачте, що ця програма не працює і Я знаю, що ви деякий час працюєте над нею, але я ненавиджу цю програму тепер я просто видалю гру назавжди і ніколи більше не завантажуватиму цю програму!!!!!!!!!!!!!!!PS. Я ненавиджу цю програму більше за все на світі!!!!!!!!!!!
Ніколи не грайте, просто хотів упасти, включивши купити, поставивши огляд лол 😂
Забагато реклами та руйнує ігровий процес, щоразу, коли ви зазнаєте невдачі, вибухає реклама, і це, як правило, не найкраще, у що ви можете грати. Він просто насичений рекламою A.K.A a cash grab. Елементи керування жахливо графічно виглядають як деформована картопля і взагалі не докладають жодних зусиль. 😠😡
Гра досить гарна, проста, але весела. але у мене є проблема: щоразу, коли я натискаю, щоб кинути ніж, я отримую стрибки відставання, що робить гру майже неможливою. Мій телефон зовсім непоганий.
VIP-підписка – це удар по обличчю для тих, хто заплатив за відсутність реклами, а безкоштовна реклама продовжується в минулому. Я заплатив багато грошей за цю зручність, а тепер я повинен платити грабіжницькі суми грошей, щоб знову позбутися реклами Який жарт.
Супер весело, але платити щотижня за видалення реклами нереально. Особливо під час цієї пандемії. Тож після пробної версії безкоштовного дня мені, на жаль, доведеться скасувати.
Тупа гра
Ааа гарна гра
Homescapes Pro příležitostné hráče jpz
В мене було 3,000яблук не на зломці
Ку
Стараюсь дойти до 20 рівня в Knife Hit. No views8 months ago ... Ставлю рекорди на аркаді в Totm. No views8 months ago.
Дуже цікава, захоплююча гра
Викликає залежність і гарний спосіб провести час, коли вам нудно. Зазвичай я втомлююся від таких ігор, але я продовжую грати в цю ігри і продовжую насолоджуватися!
Реклами багато а так гра норм
Дибільна гра дуже лагає і ножі врізатися друг об друга
це чудова гра, і я люблю її, однак останнім часом, якщо я вимикаю програму, а потім повертаюся, ножі не стрілятимуть, а потім програма виходить з ладу, тому мені доведеться змінити свій огляд на 2 зірки, будь ласка, виправте це, він стає недоступним і виходить з ладу щоразу, коли додаток дає мені додає, що мені доведеться видалити, якщо це не буде виправлено
Дуже захоплююча гра!
Гра така гарна... Але як щодо такої кількості реклами?
Knife Hit Arkadspel ngz
Я вважаю, що гра цікава, але вона дає збій і сама кидає ножі, тому я рекомендую, якщо ви терплячі
Гра супер дуже цікаво
прикольна гра но дуже важко босів не повторюючись знайти тому поправте це плз.
Що стосується ігрового процесу, то це хороша проста трата часу. Найбільша проблема полягає в тому, що занадто багато реклами. Багато з того, що є в грі, добре, і мені це дуже подобається, але реклама з’являється весь час. У них є можливість заплатити гроші, щоб позбутися реклами, але гра не варта того. Якщо вони хочуть, щоб я заплатив гроші, щоб позбутися реклами, я повинен принаймні отримати додатковий вміст. Якщо ви заплатите трохи більше грошей, ви можете позбутися реклами та отримати безкоштовний пропуск щоразу, коли ви помрете, але це схоже на обман.
1 босс постійно після того, як ідуть одні і ті самі генераційні рівні (ті самі ножі, швидкість та яблук), Будь ласка, виправте це!
Я люблю цю гру, але вона трохи складна, і я все ще можу грати в неї щодня і щоразу, коли граю цілий тиждень, тому я граю зі своїми друзями, весело ділитися – це турбота.😁
Ігра тупа бо в її не можна зайти кончана
Нудно, але графіка надто гарна
Check it out! … Більше. Play iOS ➡ itunes.apple.com/app/knife-hit/id1336527043?at=11lGxL&ct=fb-knifehit ...
Цікава, захоплююча, гра
Гра видалася приємною. Але з рекламою, яка з’являється після кожного етапу, люди будуть занадто роздратовані, щоб грати далі. Занадто багато реклами завжди руйнує веселощі в грі.
Я буду коротким через обмеження слів. 1. Я вже закінчив босів, тому, можливо, ви могли б додати більше минулого етапу 25. 2. Іноді на етапі 3 я отримую ці випадкові очки вбивства, коли я просто вмираю без причини. 3. Чи знаєте ви, чи всі хіт-бокси однакові для ножів? 4. Яблука іноді можуть змусити мене відставати, і це дуже дратує. 5. Іноді він відмовляється відновити мене, навіть якщо я повністю заряджений і мій Wi-Fi сильний. Я не впевнений, чи це можна виправити. Просто хотів сказати, що в мене на думці.
Захватующая гра
Гра гарна, але вона відстає в кожному телефоні, у мене є samsung a50 Будь ласка, виправте цю помилку
Гра має 5 зірок, але в ній ТАК БАГАТО РЕКЛАМИ!!! Щоразу, коли ви втрачаєте, з’являється реклама! Крім того, після продовження іноді ви не отримуєте його! Крім того, БОЖЕЛЕНИЙ ЛАГ!! Поганий вибір для такої кількості реклами та втраченого потенціалу. Грати офлайн.
Knife Hit Arkadspel ngz